Sunday, May 15, 2011

CuTi-CuTi CaMeRoN HiGhLaNd...

ari ni tetiba rasa nak update blog yang dah lama sgt bersawang ni kan..yer lar sejak kesihatan yg kejap ok, kejap x ok ni..penyakit malas pun mula dtg..malas sgt nak update blog..tapi akan ku update juga untuk kenangan2 di masa akan datang..

gambar ni waktu aku n family pergi bercuti ke cameron highland..sessi percutian kali ni aku pegi dgn family belah suamiku...kitaorg stay dkt apartment di puncak arabela..sgt ok dan mendamaikan..paling best dapat makan jagung...uhuhuhu..lazatnya..so layan jer lar gambar kat bawah ni..tapi x der pon gambu aku waktu ni sbb skrg ni tgh berpantang dr bergambar..ahahhaah..sbbnya keadaan fizikal yang lain dari yang asal..nnt kalo amik gambo n upload kat mana2 mesti org tanya napa jd camtu..di sebabkan malas nak jawap soklan so layan lar gambo tecikmama and my lovely husband jer..



















1 comment: